ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γιγαντιαία μας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον πολιτιστικό χώρο «Δημ.Χατζή» (Παλαιά Σφαγεία). Τα μικρά μας πολυαγαπημένα γιγαντάκια ήρθαν έτοιμα για «πάρτυ».Γνωστά και άγνωστα παιδιά γίναμε αμέσως όλοι φίλοι, μια τεράστια ευχάριστη παρέα και αρχίσαμε χωρίς καμία καθυστέρηση, χωρίς κανένα δισταγμό τις δραστηριότητές μας.Η πρώτη μας δράση ήταν ένα παιχνίδι , αποκαλούμενο «παιχνίδι δεξιοτήτων» με τις ειδικές μας αποστολές, που τα παιδιά έπρεπε να τραβήξουν ένα μαγικό χαρτί, να το διαβάσουν προσεκτικά και στην συνέχεια να το εκτελέσουν με ακρίβεια. Στόχος αυτής της δραστηριότητας ήταν η σωματική ευεξία των παιδιών καθώς όμως και η πνευματική εφόσον όλες οι αποστολές έπρεπε να γίνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά κυρίως ήταν να διασκεδάσουν τα παιδιά, να γελάσουν.

Φυσικά και υπήρχε έπαθλο για κάθε μικρό μας φίλο, εφόσον έκαναν με επιτυχία την αποστολή και τί έπαθλο; Έναν σοκολατένιο Άγιο Βασίλη. Σοκολατοαπόλαυση. Στη συνέχεια, σχηματίσαμε έναν ζεστό, μεγάλο κύκλο και αρχίσαμε την αφήγηση του παραμυθιού μας «Ένα ελατάκι για τον Τάκη» κάπως πιο διαφορετικά, πιο ζωηρά, δηλαδή διαδραστικά. Ύστερα, γίναμε καλλιτέχνες.Κατασκευάσαμε μία απίθανη κάρτα, χριστουγεννιάτικη, με ωραία, έντονα και θερμά χρώματα που αντανακλούν την ευτυχία των παιδιών και μετά τα παιδιά, άκουσαν προσεχτικά την καρδιά τους, γράφοντας τις πιο ζεστές ευχές τους για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τέλος,  η μικρή μας εκδήλωση έκλεισε τραγουδώντας μικροί και μεγάλοι τα κάλαντα των Χριστουγέννων για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα που έρχονται σε λίγες μέρες. Θα θέλαμε κα πάλι να ευχαριστήσουμε αρχικά όλους τους μικρούς μας φίλους που παρευρέθηκαν εκεί και μας γέμισαν τόσο ευχάριστα και δημιουργικά το απόγευμα, καθώς όμως και τους γονείς, συγγενείς και φίλους που είναι εκεί σε κάθε τους στιγμή. Το «Σπιτάκι του Γίγαντα» εύχεται σε όλους εσάς ευτυχισμένα Χριστούγεννα με τα άτομα που αγαπάτε και φυσικά το καινούριο έτος, το 2019 να σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, να είναι η τυχερή χρονιά με υγεία , αγάπη και πολλά πολλά αμέτρητα χαμόγελα.

Σας ευχαριστούμε όλους και καλές γιορτές !!!

Facebook
Twitter

Περισσότερα Γιγαντονέα