ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τι είναι το ΚΔΑΠ, Το Σπιτάκι Του Γίγαντα;

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Σπιτάκι του Γίγαντα» είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος που προσφέρει πνευματική και σωματική διάπλαση σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών μέσω της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας στον ελεύθερο τους χρόνο εκτός σχολικού ωραρίου. Σε εμάς, τα παιδιά σας θα έρθουν σε επαφή με εκπαιδευτικούς και φίλους, θα αναπτύξουν την ικανότητα της επικοινωνίας καθώς, επίσης, το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας και θα μοιραστούν μαζί τους την εμπειρία της δημιουργίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με το προσεγμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας εξασφαλίζει στα γιγαντάκια σας τη δυνατότητα να λάβουν όλα τα κατάλληλα ερεθίσματα που χρειάζονται για να διευρύνουν τους ορίζοντες τους. Ενισχυτικός παράγοντας σε αυτό, αποτελεί, φυσικά, το βασικό μας εργαλείο που είναι η διαθεματική προσέγγιση της γνώσης.

Επιπλέον, στο ΚΔΑΠ μας ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες που έχουν τα παιδιά σας για ανακαλύψεις, γνώση και περιπέτεια και μέσω των δραστηριοτήτων μας αξιοποιούμε στο έπακρο την αστείρευτη ενέργεια τους και δίψα για ζωή, προς όφελος τους φυσικά! Κοντά μας θα βιώσουν βιωματικά εργαστήρια, αξέχαστες επισκέψεις και εκδρομές, θαυμαστικά πάρτυ και ποικίλες άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες!

Η φιλοσοφία μας

~θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων~

-Πυθαγόρας, 580-496 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Είναι γεγονός ότι το μέλλον του πολιτισμού μας στηρίζεται στις νέες γενιές. Τα νέα παιδιά αποτελούν το παρόν και το μέλλον κάθε χώρας, και ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσουμε την σωστή ανατροφή τους με όλα τα απαραίτητα εφόδια είναι η εκπαίδευση.   Στο Σπιτάκι του Γίγαντα έχοντας εναρμονιστεί πλήρως με αυτήν την ιδεολογία, έχουμε αποφασίσει να περάσουμε στην πράξη και να μη μείνουμε μόνο στη θεωρία. Έχουμε δημιουργήσει, λοιπόν, έναν χώρο που προάγει την γνώση, την τέχνη, τον πολιτισμό και γενικότερα όλες τις πτυχές της ζωής προκειμένου τα παιδιά να λάβουν πολύπλευρα ερεθίσματα και να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες, έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον κόσμο.

~Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην.~

-Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.

Γιατί να εμπιστευτείτε τον Γίγαντα;

Στο Σπιτάκι του Γίγαντα θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να προσφέρουμε στα μικρά γιγαντάκια σας ένα πρόγραμμα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που θα εξασφαλίζει το εξής τρίπτυχο που αποτελεί, άλλωστε, και γνώμονάς μας

  •         Κίνηση
  •         Έκφραση
  •         Γνώση

Ο συνδυασμός αυτών συνθέτει την τέλεια μέθοδο η οποία θα οδηγήσει στην σωστή και αποτελεσματική ανάπτυξη, πνευματική αλλά και σωματική, των παιδιών σας, ενισχύοντας την ανάπλαση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων. Τα παιδιά σας θα είναι σε θέση να έχουν επίγνωση των ταλέντων και των ενδιαφερόντων τους με αποτέλεσμα, ακόμα, να μπορούν προβούν και σε πιο συνειδητές αποφάσεις στη πορεία της ζωής τους!

Κάθε γιγαντάκι είναι και μία ξεχωριστή περίπτωση για εμάς, γι αυτό και δεν υπάρχει λόγος αγωνίας και φόβου από τη μεριά σας!

Επιπλέον, στο Σπιτάκι του Γίγαντα η φωνή σας ως γονείς είναι μείζουσας σημασίας για την εξέλιξη των παιδιών σας στο ΚΔΑΠ μας. Μπορείτε να επισκεφτείτε τους χώρους μας, να μιλήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας και να μάθετε λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμά μας. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για την πρόοδο των παιδιών σας και να έχετε ενεργή συμμετοχή όπου κι αν χρειαστεί!